Med hösten nära börjar livet om

råda

När börjar ditt år? 

Mitt börjar alltid efter sommaren. Speciellt efter en sommar som denna. Med så mycket varmt – hett! – väder att jag glömde att jag var i Värmland. Solen och dagarna på stranden fick allt att stanna upp, runt mig och i mig. 

Semester. Det som man i Sverige tar för givet. Och som knappt finns i Nordamerika. Det är bara lata individet som tar semester. Och sådana som jag som tar hand om barn har ju alltid semester. Nej, förlåt, det är i Sverige man tycker så.

Oavsett, en sommar vid Rådastrandens kant är mitt recept på det mesta. Tempo blir till stillhet, och oro till vila.

Jag önskar att alla kunde få ha det så. Faktiskt. Speciellt eftersom det får livet att börja om varje höst. 

Kretslopp och cykler bär en framåt genom livet och ödet. Nu börjar snart nästa. 

Men inte än. Sommaren är fortfarande kvar i British Columbia.

 Kategorier:Allmänt, Sverige, Utlandssvensk

Etiketter:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: