Min personliga blogg har bytt adress

IMG_1030Min personliga blogg har legat i träda de sista månaderna. Jag var inte nöjd med verktygen på Blogspot och bestämde mig därför för att flytta över till WordPress. Med detta kom även ett nytt format av bloggen som sorterar inlägg efter ämne i menyn överst på sidan. Alla inlägg från den tidigare bloggen har förts över hit, men formatet kanske inte alltid är det bästa.

Jag fortsätter här med personliga reflektioner över livet som svensk förälder i Kanada till flerspråkiga barn. I min officiella SMUL blogg lägger jag enbart in bloggar som har med gruppen att göra. Här känner jag mer frihet till navelskåderi. 

Tack igen till begåvade Emma Ageberg som även gjort top baren (svengelska) i denna blogg (hon har också gjort SMULs blogga, vilket du kan läsa om här).

Nu ser jag fram emot att skriva lite mer personligt de närmsta månaderna. SMUL-arbetet känns mer officiellt. Skrivandet för båda bloggarna är stimulerande men kräver olika inställning och stil på skrivandet. Och jag gillar att vara mer personlig än vad jag kan/bör vara i SMUL.

Vi hörs!

PS. Kunde inte låta bli att klistra in en supersöt tomtenisse så här i jultider. DSKategorier:Allmänt

Etiketter:, , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: