Nedräkning till sommaren i Sverige

Foto: Wilde på språng i Laguna Beach.

Tillbaka i Vancouver efter elva härliga dagar i Orange County hos min syster och hennes familj. Barnen lekte från tidigt till sent, och Thor  nästan grät efter att ha sagt hejdå då vi satt i vår town car på väg till LAX. Finaste älskling, som älskar sina kusiner så mycket. Det är alltid lite svårare att säga hejdå när man inte vet när man ses nästa gång.

Hemkomsten inleddes med magsjuka – bläh! Men bara tredje gången det sker sedan barnen föddes så jag antar att vi inte borde klaga. I Sverige verkar det vara vanligt att få det minst en gång per vinter, medan vi märkligt nog varit besparade från detta här i Kanada.

Nu är det nedräkning till vår sommar i Sverige. 86 dagar kvar! But who’s counting? Haha.Kategorier:Sverige, Utlandssvensk

Etiketter:,

1 svar

  1. Vi har bara 78 dagar kvar 🙂 Biljetterna bokade sen länge, men som vanligt kvarstår frågan hur vi smidigast tar oss från Skåne till Norrbotten.Undrar just hur många utlandssvenskar som räknar dagar nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: