Nerkopplad skrivardag

Imorgon kopplar jag ner och stänger av telefonen. Jag tar min laptop och går till biblioteket för att skriva. Att ständigt vara uppkopplad gör att jag blir distraherad. Och jag har en bok att skriva färdigt. Två faktiskt; båda i manuskriptform, som ligger i byrålådan och ropar på mig.

Sorry, Svenska skolan i Vancouver, SWEA Vancouver, SWEA PR, min man, och alla ni andra som kanske försöker få tag på mig. Jag är ledig. Eller ja, det kommer jag inte att vara, jag kommer att försöka tänka och skriva. Det behöver man lugn och ro för.

Längtar redan till mina ord och meningar. Jag kopplar upp igen när barnen har lagt sig.Kategorier:Skrivande, Utlandssvensk

Etiketter:, , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: